Skip til hoved indholdet

Om Boligselskabet Langeland

Om Boligselskabet Langeland

Boligselskabet af 1942 i Rudkøbing blev oprettet den 30. marts 1942. Selskabet blev stiftet under 2. verdenskrig, hvor meget så anderledes ud end i dag. Bolignøden var stor og i kommunen kun få lejeboliger. Initiativtagerne bag det nystiftede selskab havde indset, at der måtte gøres noget ved boligsituationen. 

Selskabet blev oprettet som et støttet selskab, således at boligerne aldrig bør kunne gøres til genstand for salg og spekulation. Selskabet har i dag et varieret udbud af boliger på hele Langeland. Alle boliger har individuel måling af varme, el og vand. Vi kan tilbyde trygge boligområder, hvor der i kort afstand findes adskillige muligheder for aktiviteter. På repræsentantskabsmødet den 15. juni 2006 blev det vedtaget at ændre selskabets navn “Boligselskabet af 1942” til Boligselskabet Langeland. 

Der er mange kulturelle oplevelser, som er et besøg værd samt foreninger - idrætsklubber, og på Sydlangeland findes en golfbane. Langeland har mange ting at byde på - gode badestrande, skovområder og en utrolig smuk natur. Langeland har et velfungerende pænt serviceniveau til borgerne på øen.